Gorski kristal

Gorski kristal je najmoćniji isceljujući kamen svih namena. Pogodan je za lečenje rana iz traumatičnog detinjstva i podizanje samopoštovanja. Ovaj kristal neće vam dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju zbog onoga što ne možete da promenite. On pojačava energiju svih ostalih kristala.

Nalazišta su mu širom sveta – Madagaskar, Brazil, SAD, Meksiko, zona Alpa, Indija, Australija, Rusija, Češka i Mađarska.

Gorskom kristalu se pored intuitivnih i duhovnih moći na ljude, pripisuju i snažna lekovita svojstva. Kvarc je savršeni energetski menadžer, ima sposobnost da predaje i prima energiju. On je terapeutski kamen – kamen sunca, zdravlja, blagostanja i sreće. Ima sposobnost prihvatanja svih ostalih kristala i zato može da ih zameni. Lako čuva i pamti informacije ili energije u sebi. Pojačava ih i njima leči. Može i da prima i da šalje energije i koristi se u svim vrstama terapija – svim stanjima, od stimulacije imunog sistema i prevencije do najtežih oboljenja.

Čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Koristi se za jačanje energetskog polja i meditaciju.

Gorski kristal je vrhunski iscelitelj imože da se koristi za bilo koje stanje. Stimuliše imuni sistem i dovodi telo u ravnotežu. Preporučuje se koristiti uz gotovo sve druge kristale dodatno, jer dozira kao filter preveliku snagu pojedinog kamena, što nam govori o njemu da nije slučajnost što se smatra najmoćnijim kristalom.

Gorski kristal se čisti pod mlazom mlake vode, a ako je tek kupljen – prvo se položi u morsku so 24 sata i tek onda se prazni pod mlazom mlake vode. Puni se na suncu od 1 do 2 sata.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment