Hrizokola

Hrizokola poboljšava kreativnost, žensku energiju, meditaciju, komunikaciju i čisti grlenu čakru. Ovaj kristal pomaže u izgovaranju najviših istina, u buđenju saučešća, u uravnoteženju emocija i donošenja mira umu i srcu. Unutar doma, hrizokola izvlači negativnu energiju svih vrsta. Može da vam pomogne da smireno prihvatite situacije koje se konstantno menjaju, izazivajući veliku unutrašnju snagu. Koristan je za veze koje su postale nesigurne, zato što stabilizuje i isceljuje dom i lični odnos.

Hrizokola se može naći u SAD- u, Čileu, Meksiku, Peruu, Zairu, Australiji, Francuskoj, Engleskoj i Rusiji.

Hrizokola donosi spokoj, intuiciju, strpljenje i nesebičnu ljubav. Stimuliše um, privlači prosperitet i sreću, odbija negativnost, drži um otvorenim i jasnim. Deluje smirujuće, oslobađa od stresa, ljutnje i mržnje, smanjuje mentalnu napetost. Povezuje se sa podsvesnom mudrošću, strpljenjem, prihvatanjem, tolerancijom, mirom, meditacijom, poštenjem, nadom, intimnošću, nežnošću i osetljivošću. Psihološki, podstiče samosvesnost i unutrašnju ravnotežu, otkriva poverenje i osećajnost. Pojačava ličnu snagu i povećava kreativnost. Emotivno, hrizokola otklanja krivicu i unosi radost.

Nežne umirujuće prijateljske energije pomažu da se otklone blokade srca koje su nastale kao posledica neskladnih osećanja gubitka, povređenosti, griže savesti i straha i da se zamene fleksibilnošću, samopraštanjem i strpljenjem. Održava čoveka u ljubavi, emocionalnoj ravnoteži i isceljuje ga svakodnevno. Ovaj kristal isceljuje grlo, jača tiroidu, srce, reguliše insulin. Izvlači iz tela bol, toplotu u slučaju groznice, upale, artritisa, ublažava reumu, čuva kičmu od krivljenja. Ublažava astmu, snižava krvni pritisak i umiruje opekotine.

Hrizokola se čisti jednom mesečno, puni se uz pomoć gorskog kristala. Na suncu bledi, ne trpi sapun i parfeme, kao ni ostali kristali.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment