Lodolit

Lodolit je poludragi kamen koji se koristi za meditaciju. On ima umirujuću i moćnu energiju, koja odmah inspiriše na razmišljanje. On takodje donosi energije manifestacije u životu – donosi ono što srce zaista želi. Puni telo tihom i nežnom snagom, koja pomaže da se prevazidju lični izazovi. U pitanju je divan harizmatični i lekoviti kamen, koji- kada se kombinuje sa haulitom pomaže da se dostignu željeni ciljevi.

Nalazišta lodolita su u Brazilu.

Šamani su poznati da koriste lodolit kako bi pomogli da se duboko uđe u sebe i konačno otkriju dubine njegovog istinskog jezgra. Ovaj mineral će izneti sve skriveno na površinu i pustiti na svetlo. Lodolit je vrsta kvarca sa nekim jedinstvenim sadržajima ogromnih količina različitih nijansi i oblika. Nijedan kamen nikada nije isti. Često ima izgled prelepih vrtnih pejzaža, prostranih pejzaža, a ponekad čak i nalik podvodnim scenama. Zbog toga je poznato da pruža pogled u drugi svet. Moćne vibracije ovog kamena donose energije koje ubrzavaju manifestaciju najvećih želja.

Lepota ovog kamena poboljšava veštinu komunikacije. Lodolit je kamen koji podstiče lucidne snove i smatra se magičnim kamenom. Inspiriše na hrabrost i preuzimanje rizika. Doprinosi da se rade stvari koje se do sada nisu radile. Moćne vibracije ovog kamena pomažu da se zaborave traume iz prošlih života, kao i sve neprijatne uspomene iz prošlosti. On uklanja negativna osećanja i relaksira srce i misli. Eliminiše simptome gripa i prehlade. Leči sinusitis, upalu pluća i čir. Pozitivno deluje na probleme nervnog sistema, kao i bronhitis i suv kašalj. Veoma je efikasan kod visokozaraznih oboljenja.

Pražnjenje pod mlazom vode, punjenje uz gorski kristal.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment