Spektrolit

Spektrolit je poludragi kamen zaštite koji stvara jaku vezu sa zemljom. Poznat je i kao crni mesečev kamen i veoma je blizak labradoritu. On stimuliše unutrašnje vizije i pojačava sposobnosti koje imaju veze sa vidovitošću. Pomaže nam da vidimo prošlost, olakšavajući sećanja. Neutrališe i poništava neželjene energije. Pojačava sigurnost u snagu sopstvenog uma i stimuliše kreativnost. Donosi strpljenje i daje podršku prilikom donošenja važnih odluka i postizanja željenog cilja zasnovane na razumu, a ne emocijama.

Spektrolit je oblik labradorita koji se nalazi samo u Finskoj. Oba kristala imaju tamne osnovne boje, ali baza labradorita je prozirnija, a spektrolitna je neprozirnija.

Ovaj kristal nam pomaže da zadržimo energiju vođstva, hrabrosti, transformacije, proboja, ali i kreativnosti. Energija emituje stalni podsetnik da prepoznate i ostvarite svoj potencijal. Duga mogućnosti skrivena je u vama. Izvrstan je za jačanje psihičkih sposobnosti koje promovišu intuiciju. Moćan je u otkrivanju istine koja stoji iza iluzija, otklanja strahove i nesigurnosti i jača veru u sebe.

Ovaj izvanredni mineral koristi se kao dodatak lečenju širokog spektra zdravstvenih problema (reumatizam, hipertenzija, poremećaji mozga i oka itd.). Podstiče i reguliše metabolizam i podržava imunitet. Blagotvorno deluje na cirkulaciju krvi i aktivnost endokrinih i egzokrinih žlezda. On nas čini prilagodljivijim različitim situacijama i pomaže kod problema sa učenjem. Koristi se prilikom lečenja problema sa kožom. Pomaže prilikom oporavka od šloga i poboljšava rad mozga. Pročišćava tkiva i pomaže oslobađanje toksina iz mišićnog tkiva. Smiruje nervni sistem i smanjuje krvni pritisak. Doprinosi opštoj vitalnosti.

Spektrolit se prazni mlazom mlake vode. Puni se na suncu.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment