Sunčev kamen

Sunčev kamen je poludragi kristal pogodan za vođe. On je radostan i lakoinspirativan kristal. Kada život izgubi svoju slast, on je obnavlja i pomaže vam da negujete sebe. Otklanja strah, pojačava vitalnost, ohrabruje nezavisnost i originalnost i donosi sreću. On pojačava samodisciplinu i donosi sreću u igrama na sreću.

Ima ga u Kanadi, SAD-u, Norveškoj, Grčkoj , Indiji i na Madagaskaru.

Sunčev kamen je moćan kamen za prevazilaženje svih vrsta fobija. On lako otklanja i depresiju. Bodri vas da se razvijate i krećete napred ka onome što vi stvarno jeste, da se opustite i uživate u životu.

Izvanredno je koristan za presecanje veza. Ako vam je teško da kažete \”ne\” i ako se zbog toga konstantno žrtvujete za druge, treba da imate ovaj kristal uvek pri sebi. Kada je otklonjena uzajamna zavisnost, kamen olakšava unapređivanje sebe, nezavisnost i vitalnost. Ako vas zadržava oklevanje, on će ga prevazići. Emotivno deluje kao antidepresiv i otklanja mračna raspoloženja. Odvaja od osećaja diskriminisanosti, oštećenosti i napuštenosti. Uklanjajući inhibicije i emotivne probleme, on preokreće osećaj neuspeha i pojačava samouvažavanje i samopouzdanje. Pojačava optimizam i preusmerava na pozitivan razvoj stvari. Čak i najnepopravljiviji pesimista reaguje na ovaj kristal.

Reguliše autonomni nervni sistem i uravnotežava sve organe. Deluje na hronično bolno grlo i čireve. Dobar je za jetru, bubrege, probavu, smanjuje kiselinu u želucu. Čuva od iscrpljenosti, visokog pritiska, arteroskleroze, moždanog udara, infarkta i embolije pluća. Leči astmu, oboljenja kostiju i zglobova i pomaže kod reumatizma.

Sunčev kamen se prazni jednom mesečno pod mlazom mlake vode. Puni se par sati na suncu.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment