Teraherc

Teraherc je dragi kamen koji su prvi otkrili naučnici iz Japana sa značenjem i svojstvima za povećanje unutrašnje energije tela. Ovo je kamen sačinjen od silicijuma. Proizvodi visoku frekvenciju oscilacija i ima toplotnu provodljivost. Smatra se da kamenje od teraherca emituje infracrvenu i energiju negativnih jona, poznatih pod imenom Terahercovo zračenje. Ono reguliše protok energije tela. Zbog toga je od pomoći za meditaciju, ali i vežbe disanja.

Sjajno srebrne boje. Otkriven je u Japanu.

Teraherc dragi kamen je moćan kamen sa sposobnošću da zaštiti ljudsko telo od elektromagnetnog smoga i drugog štetnog zračenja. To je redak kamen i teško ga je pronaći na tržištu, što ga čini skupljim od drugog široko dostupnog kamenja.

Poznat je po svojoj izuzetnoj moći da pozitivno reguliše protok energije u ljudskom telu. Na taj način emituje moćnu isceljujuću energiju koja smanjuje stres i umor zbog užurbanog radnog vremena. Teraherc je lekoviti kristal nadaleko poznat po svojoj sposobnosti da poboljša energiju unutrašnjeg tela. On nadopunjuje nedostatak energije, ali i lenjost. Oživljava fizičko telo. Zdravo telo pokazuje visoku aktivnost, povećanu sposobnost i sposobnost razmišljanja.

On je snažan lekoviti kamen koji proizvodi zračenje dugih talasnih dužina. Oni imaju moć da poboljšaju protok krvi i pritisak. Može pomoći u uklanjanju krvnih ugrušaka, koji mogu ometati cirkulaciju krvi. Stimuliše zadržavanje krvi i odvodi neželjeni otpad i višak vode iz tela. Od vitalnog je značaja za održavanje ravnoteže u telu stimulacijom ćelija. Takođe poboljšava homeostazu i poboljšava pokretljivost. Pomaže u jačanju kostiju i zuba. Usporava proces starenja i pruža zdravu, čistu i mladalačku kožu. Pokazuje velike pozitivne efekte u smislu lepote pomažući zadržavanju vlage i sjaja kose, ali i kože.

Teraherc je moćan dragi kamen koji leči. On vam donosi mentalnu jasnoću i pomaže u uklanjanju sve negativne energije i stresa. Ovo će na kraju povećati vašu mentalnu moć i zdravlje.

Teraherc zračenje je veoma moćno i lekovite je prirode.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment