Korali

Korali su organskog porekla i njihova najvažnija funkcija je povezivanje sa prirodom i njenim blagodetima. Nežna energija korala nas privlači i obavija nežnošću i blagošću. On umiruje emocionalno telo i donosi mir. Pojačava sposobnost diplomatije, intuiciju, imaginaciju i vizuelizaciju. Štiti od depresije i razočaranja. On simbolizuje radost, sreću i osećaj uživanja u životu.

Korala ima najviše na istočnoj obali Australije, u Japanu, oko Kanarskih ostrva i drugih ostrva i priobalja toplih mora.

Koral je poznat kao mineral transformacije i mira, pružajući podršku tokom vremena kada se u našem životu dešavaju važne promene. Pomaže u oslobađanju negativnih misli i osećanja. Koralna energija je topla zbog činjenice da dolazi iz okeanskog okruženja. Zbog toga donosi topla osećanja. Zahvaljujući svojoj energiji, koral predstavlja svetlu budućnost i doprinosi početku akcija ljudi koji su povređeni u prošlosti. Takođe je koristan kada se suočite licem u lice sa sobom. Kada se osećate izgubljeno ili želite da pronađete sebe, preporučuje se da koristite energiju korala. On će vam pružiti hrabrost da se vratite svom snu ili svom glavnom cilju.

Korali regulišu cirkulaciju krvi, stimulišu regeneraciju tkiva, neguju krvne ćelije, pomažu kod problema sa kičmenim stubom , nervnim sistemom i digestivnim traktom. Crveni koral štiti trudnicu i nerođeno dete. Štiti od infekcija, problema krvi. Osim crvene boje, on može biti i u ružičastoj, narandžastoj, beloj , plavoj i crnoj varijaciji. Beli koral leči koštana oboljenja, rahitis i paradentozu. Ružičasti koral ublažava bol zglobova i kostiju i oslobađa fizičko telo od otrova. Crni koral je poznat po svojoj lekovitosti u slučajevima tumora i apcesa.

Koral se prazni i istovremeno puni u morskoj vodi ili posoljenoj vodi. Nakit se čisti i puni uronjen u suvu, sitnu morsku so.

Comments

0 Comments Add comment

Leave a comment